ett avslut

ett perfekt avslut på en underbar kväll. Blev lite jobbigt senare när man skulle leka med Thea som ville springa runt hela tiden och samtidigt fick man ont i magen. Men nu ligger jag iaf i sängen och är nerbäddad. Det enda som fattas nu är älsklingen, men han for iväg ner till macken för att köpa något gott att äta och dricka :]
Ni får alla ha en underbar kväll... jag kommer troligtvis inte uppdatera något förrän efter jul, så tills dess får ni ha det så kul som det bara går. Jag ska iaf ha det, med underbara familjen och älsklingen och all snö som är där ute! Jippi :D
God Jul alla glada läsare <3

ett år idag

idag är en mycket speciell dag. nämligen 21 december. Det hände mycket under den här dagen. Jag hade lagt av med kedjerökandet för evigt kändes det som, samtidigt som jag slutat tidigt i skolan. det var snö men inte särskilt kallt så man slapp stå ute och frysa när man nu väl skulle ut och röka.
.
Skulle kallat det en turdag egentligen. Nyköpt pack och en rökstund med Nina var höjdpunkten för dagen. Typ!
Eller ja, jag trodde visserligen det men sen blev jag och Nina bjuden på ett stort skrovmål på hp:s av underbara Alexander (som för övrigt varit sönderälskad i mig i nästan ett halvår då). Sen gick Nina hem och jag hade tråkigt, så jag va med Alex hela den stunden, tills han skulle hem och käka. Då följde jag förstås med och käkade hos honom och sen såg vi på Cry Baby.
togs 21 december 2009. Från vänster; Nina, jag och älsklingen <3
.
Sen den dagen har vi haft både bra och dåliga stunder.  Vissa kan man säga var riktigt hemska, men vi har klarat igenom alla problemen tsm och så som jag känner nu skulle jag kunna klara av resten av livet med honom. Och vare sig vi är tsm eller inte så kommer vi alltid att vara bästa vänner och bebis kommer både ha en mamma och en pappa som sällan bråkar och som passar så bra ihop!
.
Därför kommer jag tyvärr inte uppdatera något mer idag. Om ni har tur kanske jag skriver något ikv, men resten av dagen är fullbokad på hp:s och bio och sen mysmys på kvällen med film :] Hoppas ni alla får en toppendag, för det är exakt vad jag ska ha! <3

F.U.A.B

aldrig mer ska jag gråta
aldrig mer ska jag skratta
aldrig mer ska jag älska nån
aldrig mer ska jag känna mig älskad
aldrig, aldrig, aldrig mer
för sånt ställer bara till med problem

önskar att livet kunde vara lättare än såhär
att folk faktiskt kunde förstå
att om nåt hänt för över 8 månader sen så fine
låt det vara så
att ingen någonsin kan lyssna
att ingen någonsin kan förstå
att folk bara sprider rykten
hur fan orkar dom att hålla på?

men jag har lärt mig en sak
att såna vänner som dom
folk som dom
mår dåligt och inte vet vad dom pratar om
dom snackar skit
för att dom mår sämst själv
men det är dom som kommer stå där
ensam och rädd



mat & uppdatering av hjärnminnet till 16G

imorgon går jag in i vecka 25, men även månad 7. snart kommer alla nog märka att jag är gravid. Det är inte direkt så att jag e typen som går runt och skriker ut till hela Sverige att jag e gravid. vill dom veta så får dom väl hålla sig uppdaterade kan man ju tycka.
Huvudsaken är iaf att älsklingen, min och hans familj vet om det! för det rör ju som sagt dom och ingen annan.
är på bra humör idag iaf, hoppas det håller i sig resten av kvällen oxå!
sminkad och plattat hår med min älskade stickade tröja :D
.
ojojoj, jag är hungrig så ska nog göra någon mat! ha en bra kväll allihopa <3

ny dag

det snöar hur mycket som helst där ute! egentligen vill man bara sätta på sig kläderna och springa ut i snön, men min vanliga vinterjacka lämnade jag hemma så jag har bara en vanlig jacka som är lagom varm.
älskar snön! vintern gör hela den där underbara stämningen onormalt magisk. Sommarn är helt okej, men vinter... det ryser i hela kroppen när man tänker på alla roliga saker man kan få göra!
uppdaterar mer senare kanske, måste platta håret och va åsm! ha en bra dag allihopa <3

ensamhet

förstår det här med ensamhet. Ena stunden är du där med vännerna. Men sen förstår du att det bara finns du och ingen annan. En kort period av ditt liv där vännerna är alltid där, medan resten av ditt liv är den tid du har ensam.

det finns förstås familjen... men när dom inte är där, vem har du då? vem ska du vända dej till, vem ska du luta dig mot när det blir för tungt att gå? Vem kan du säga att du älskar och veta att personen känner samma sak för dig?
när folk ställer kraven, det är då vi inte finns kvar...

nya uppdateringar

här kommer lite nya uppdateringar på bebis!
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 6 fulla dagar (v23+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011
på tisdag går jag in i vecka 25 men även en ny månad nämligen sjunde månaden :) det börjar närma sig nu och det gör mig så enormt glad! Längtar så att jag nästan går sönder
Nu ska jag i alla fall vara social med älsklingen, han ska skruva med sin moppe lite och jag har ändå inget annat att göra. Jag kanske uppdaterar något senare idag, annars får ni ha en bra dag allihopa <3

arg

just nu är jag arg... kanske därför jag inte vill vara social med någon.
en så kallad "vän" har av nån anledning blivit sur på mej och nu står han och snackar en massa skit! HATAR HATAR HATAR sånt! då vet jag EXAKT vad han går för... hatar såna typer. dom snackar skit samtidigt som dom låtsas som ingenting när man träffar dom. Och sen när man frågar "varför har du sagt så för" så står dom där och säger att dom inte alls har sagt det och sen påstår dom att man ljuger och att det inte alls e sant!
jag e bättre på att kontrollera min ilska nu av någon konstig anledning. innan graviditeten kunde jag inte hålla tillbaka mig, så antingen låg jag i sängen och höjde näven mot den som störde mig, eller så ställde jag folk mot väggen. Nu när jag fick veta att jag var gravid, har jag lugnat ner mig hur mycket som helst.
men jag kommer aldrig förlåta honom, för om man går runt och sprider ett konstigt rykte som man PÅSTÅR att nån annan har sagt så är man verkligen inte mogen! Speciellt om man inte kan säga saker fejs to fejs heller!
nu ska jag iaf gå och va sur nån annanstans. Hejdå!

yeah!

sitter hemma hos älsklingen och tänker på mat. Jag glömde lunchkortet hemma så det blev mackor hos älsklingen klockan två ist, och det är ju inte hur kul som helst.
sen gjorde jag matteresten som jag hade kvar. Jag tror att jag klarade det, men jag blev lite osäker ett tag. Men går det inte den här gången så får jag väl göra om det igen, för då vet jag exakt hur jag ska göra!
annars har det inte hänt någonting, jag kommer vara hos älsklingen till på onsdag och sen blire att masa sig hemåt för att packa grejerna och fara till mormor och morfar.
Har också köpt en ny stickad tröja från Nicole. Den här skitmysig och jag älskar den!! men nu måste jag gå, ska se om det finns nånting att äta. Jag kanske uppdaterar mer senare ikv, vi får se!
Bye och ha en bra kväll allihopa <3

24

imorgon slutar skolan! Äntligen jullov, jippi!
och nästa vecka på tisdag går jag in i vecka 25! det är även en mycket speciell dag, nämligen 21 december då jag och älsklingen varit tillsammans i ett helt år! Woho, tänk vad tiden går fort. Ibland är det faktiskt skrämmande att tiden går så fort!
I helgen blir det iaf att vara med älsklingen och julpynta hemma. Sen blir det att packa grejerna och åka iväg till mormor och morfar och fira jul och sen tillbaka till verkligheten. Jag ska oxå träffa Alex syster och hennes dotter.
men nu har jag slutat skolan så ni får ha det så bra allihopa! <3

Inte okej!

det är verkligen inte bra! det här gör mej verkligen orolig!
Min mage e så stor att jag inte ser mina fötter längre. Jag kanske har små fötter, men inte så små. Vi snackar om storlek 38 och jag ser inte mina fötter. Jag måste böja mig fram varje gång jag ska kolla hur mycket jag väger när jag står på vågen och bara sådär har jag oxå ökat med fyra kilo :O först gick jag upp sju kilo, sen gick jag ner två på en månad och nu har jag gått upp 4 på en helg?! är jag konstig eller ska det verkligen vara såhär?
vet en tjej som är gravid i vecka 26 och hennes mage börjar dölja hennes fötter nu! hon har dessutom mindre fötter än mig så det är verkligen konstigt. Fast älsklingen sa att det inte var någon fara, jag åt mycket mer än hon gjorde också, så det kan förklara saken. Fast jag tror att ungen kommer bli lite som jag, en liten tjockis som älskar mat :]
love to my baby *kramar om magen*
början av vecka 23 (gillar den här bilden, för den e så annorlunda)
slutet av vecka 23 (tråkig bild faktiskt, och den blev suddig men även sånt har sin charm)
nu har den vuxit ännu mer, bara på några dagar. Jag ska ladda upp en till bild senare så att ni själva får se hur det ser ut. Snart kommer jag se ut som en söt tecknad apa haha jag älskar apor :] <3
söta små apor hihihi :]
men nu ska jag iväg på lunch men ni får ha det så bra allihopa <3

funderingar

tänkte först upplysa alla att min dator är fixad och att jag fått tillbaka den! den där datasnubben måste verkligen anstränga sig för min skull, för han fixade allting på min dator. Installerade program som jag skulle kunna behöva, gjorde om så att internetanslutningen slutade lagga och bytte ut cd-läsarn. Han lånade t.o.m ut en laddare till mig bara för att jag glömt min hemma haha (A)

Jag ska lägga in alla mina dokument, bilder och filmer senare men just nu sitter jag på skolan och försöker jobba klart med alla skolgrejer. Lärarna gör mig så arg, dom säger att dom inte vill lägga press på mig.
Ni som känner mig kanske vet att jag älskar utmaningar. Utan utmaningar blir livet så enormt tråkigt att man skapar sig utmaningar och det slutar oftast i katastrof. Så jag ska verkligen kämpa och ge ALLT jag kan ge för att visa lärarna och alla andra att jag faktiskt hinner med det mesta.

och nu till uppdateringar om min underbara växande mage:
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011

det närmar sig hela tiden. Magen har blivit ännu större så nu syns det hur bra som helst :D hoppas bara att allting går bra och jag slipper en massa problem på vägen!

nu ska ajg iaf iväg på lunch, måste äta något så ni får ha det så bra allihopa! <3

egentligen....

egentligen gick jag in på bloggen för att skriva nåt kort inlägg om helgen.
Den började bra. jag och älsklingen for till bm och snackade ett tag och jag har fått en ny tid. dom tkr fortfarande att jag inte behöver järntabletter så jag slipper tänka på tabletter.
Sen när vi kom hem skulle jag och älsklingen hjälpa till lite. han hämtade ved för vi skulle elda i öppna spisen. Det hade blivit stopp i systemet eller något för all rök kom in i huset ist för ut. Då blev älsklingen sur på mig för att jag inte ville gå upp och låta honom sköta allt.
sen va han sur på mig ett tag men efter det så blev han glad igen!
Sen på lördagen bestämde mamma att jag skule följa med till mormor och morfar så jag packa allt och lämnade stackars älsklingen med mina sjuka småsyskon och daddy. men han överlever det göra han alltid!

sen bestämde jag mej för att jag skulle lämna in min dator så jag satt halva natten och kopiera alla viktiga grejer till min andra dator haha xD sen är jag så trött att jag bara vill sova. Så jag tänker krypa ner i sängen då jag känner nåt fuktigt. jag tänker "vafan..." och lyfter på täcket och ser en halvt intorkad pisspöl mitt i sängen. Då har nån av katterna råkat bli instängd i mitt rum och så har dom pissat på både lakan och täcket. Satan va sur man blev haha xD

och imorgon blir det ingen sovmorgon, ska ju på möte med min mentor och mamii :D sen blir det Sibylla och sen älsklingen som vanligt (A) skolan finns det inte så mycket att göra i eftersom jag inte har datorn... elr ju, jag kan gå på matten på onsdag för då behöver vi bara boken!

det var typ allt idag faktiskt. uppdaterar mer med bilder osv imorgon. ha en bra dag allihopa <3


haha

ibland orkar jag verkligen inte med mig själv hahaha

Hakuna Matata

Idag är det Bm igen, ska träffa en annan den här gången för att den första som jag varit hos är sjukskriven.
Annars funkar det bra med allting, jag är klar med svenskan och i helgen ska jag vara hemma och vila upp mig med älsklingen. Jag kanske får för mig att baka... eller så ber jag bara lillsyrran baka, hon gillar sånt mycket mer än jag haha!
Kommer inte skriva något i helgen så därför får ni gråta i en hel helg utan mig men det klarar ni nog! Om ni inte gör det så kan ni alltid se på LEJONKUNGEN!!!! Världens bästa tecknade film, samma känsla varje gång jag ser den, så underbart <3
Finaste filmen någonsin, om någon säger nåt annat har ni missat skönheten bakom filmen!!! låtarna, allting är så grymt bra gjort att man sitter och gråter över vad Disney har förvandlats till. JAg menar, från typ sköna klassiker som Lejonkungen, Lilla Sjöjungfrun, Snövit och Skönheten&Odjuret till saker som Hanna Montana, Jonas Brothers och dåligt tecknade serier som man glömmer bort namnen på för att man inte ens intresserar sig av att se på skiten! Jo vänta, ett till exempel är den där Kim Impossible elr vad hon nu heter. Ett tecknat mästerverk jämförs med dåliga serier som en femåring kunnat komma på -_-' Hatar dessa cp:n som förstört Disney!
MER KLASSIKER ÅT FOLKET!!!!!!
men nu ska jag gå iaf, ni får ha det så bra allihopa! :D och se på Lejonkungen och INTE Hanna Montana allihopa! <3

Can´t describe the happiness I feel with you <3

Du vill inte veta vad jag känner

det är ingen vacker syn, det faktum är att de skrämmer

inte bara mig, det skrämmer säkert dig med

jag säger upp med en hand, ställ er på led

du rodnar och fånar dig, med ångest i själen

det blir bättre med tiden, det gör det säkert men

just nu ska det kännas dåligt, du ska verkligen må skit

för det gör jag, det är ditt fel, för mig fattas det en bit

den har aldrig varit där men den finns i alla fall

jag lovar att jag tycker det, du är min livsmall

det är solen som lyser i dina ögon, helt fuckat

det är himmelen som faller ner när du ler, satan vad jag har lackat

varje gång du trackat, förstört

gett mig fan för ingenting och försökt, fan va meningslöst

spelar ingen roll vad du tänker

för mig är du det bästa, den ängel som Gud skänker

Finns ingen finare, du e bäst av allt

har känslor för dig, inget är falskt

hoppas attu fattar, inser det uppenbara och förstår

att det finns ingen i världen som gör att jag mår som jag mår (som du)

 

Fan jag älskar dig, finns ingen alls som dig

du är den enda, den som får mig att fatta

du ska ba va min, för du är så jävla fin

för du kan ge mig det bästa jag kan ge och skratta

 

Jag har gått länge och velat

över saker och inte fattat, fan vad jag har funderat

kommer inte fram till något, det står still nånstans

jag springer fram och tillbaka i ett ingenmansland

ditt självförtroende på topp, det är bra för dig

för när du mår bra, så känns allt bra för mig

då du är lessen kan jag trösta dig mest

för du vet, det kanske inte e de som jag gör bäst

men jag vill att du ska veta vad du betyder för mig

för som jag ser det, är du den ende men nej

du har tacken för allt, jag kan inte släppa det

att du betyder allt men då jag försöker blir allt fel

men du är fan världen värd, ingen som du

jag skulle lätt dö för dig, jag skulle fan göra allt nu

bara slippa allt för dig skull, det låter fett sjukt

men då du ser på mig, det är det som gör det hårda mjukt

allt du gör, varje gång du andas

du får mig att le, världen är inte mörk med dig, du får mig att svamla

att falla, att le, att dala sakta långsamt ner, fan svårt när jag inget ser

det är då jag inser, att om du inte är här, när jag känner att livet bara är misär

blåser du bort molnen i alla fall och visar att du finns där


megaskönt!

Har en ny sportbehå! den e så grym att alla andra kommer bli avundsjuka! mohahaha
haha och ni kommer aldrig få veta storleken!!
Det är Large mohahah!! det kunde ni aldrig lista ut och vet du vad? jag är så stolt att jag har L för sånt e snyggt! Kurvor <3
SNYGG OCH FET
JO TACK SÅ HET!

gulligt värre, men nu måste jag verkligen plugga och sen ska jag vara med älsklingen hejdå <3

åhhh

pillar naveludd och snorar ner klassrummet... kom på att jag hade sovmorgon tills efter lunch, så nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på... ingenting faktiskt!
imorse degade jag bilder så nu tänkte jag göra bilduppdateringar IGEN :D happyfejs för alla läsare, jo tack jag vet!
så ser jag ut när jag nyss vaknat :O
Jag när jag plattar håret!
Jag håller i platttången med båda händerna
därför ser det random ut!
Gillar att posa inför kameran för sånt e åsm!
Det var typ allt för mig just nu! Kanske skriver senare tjobalo ha en bra dag allihopa <3

T__T

känner mig som en efterbliven uttråkad cancerfond som aldrig får pengar eller stöd från några människor alls!
jag vet inte hur mycket jag skrivit i bloggen idag... kanske lika bra med tanke på min dåliga uppdatering tidigare haha!
Försöker iaf tänka positivt på min tillvaro... även om jag får mens av att sitta och göra ingenting! Skola?.. nej, åka hem?.. nej, äta något?.. nej
finns inget att göra och allting är skolans fel. Vafan ska vi med håltimmar till?!?! ge oss ledigt så vi får åka hem och plugga istället era kråkor...
Vill förresten hälsa på feta Diego. Jag snackar om en fet katt allihopa som älskar att trycka in klorna i min mage men vad som helst är bättre än att sitta på skolan och vänta på... ja vad väntar jag på? JO ATT MIN LÄRARE SKA KOMMA OCH BJU PÅ MIN SISTA LEKTION!!!!!
och inte har älsklingen ringt som han lovat... jävla skitunge, fan vad jag diggar honom fettmegamycket alltså!
nu ska jag ta mina hormoner och fara hem och sova.... skiter i lektionen och min dumma lärare han kan äta mögelost! godnatt och ha en bra dag gott folk <3

en vecka kvar

slutar om en vecka och 4 dagar... känns grymt skönt att slippa allting och bara ta det lugnt. eller ja, innan kommer det ju inte va så lugnt men iaf. hoppas jag inte stressar sönder, då kommer bebis inte må bra
mitt schema fram tills jul nästan:
torsdag: plugga matterester
fredag: göra klart SO:n, träffa älsklingen, barnmorskan
lördag: vara med älsklingen
söndag: vara med älsklingen
måndag: plugga engelska
tisdag: göra klart svenskan
onsdag: göra klart EU-kunskapen, Sibylla
torsdag: göra klart resten av skolan
fredag: matteprov, bio med älsklingen
lördag: vara med älsklingen
söndag: vara med älsklingen
måndag: vila upp mig hemma och kanske sticka något fint till mormor
tisdag: fira ett-årsdag med älsklingen
onsdag: BUP med älsklingen

kommer bli ganska hetsigt men jag tror att jag kommer hinna klart innan julen kommer och vi som vanligt far till mormor och morfar :D ha en bra dag allihopa <3

The happiness I feel


Uppdateringar:
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 2 fulla dagar (v22+2).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011
Du har 123 dagar kvar till beräknad förlossning.

15 Oktober 2008

Jag vet egentligen inte hur det började. Mindes bara den sorgsna tystnaden som grävde sig djupt inom mig och lämnade ett stort tomrum efter sig. Det kanske berodde på dom som tryckte ner mig på grund av min familj eller bara för att jag var just annorlunda. Eller var det kompisarna som svek mig och lämnade mig plågad och ensam kvar. Eller kanske var det bara jag själv som tappade all självkänsla som fanns kvar i mig och gjorde att jag mådde dåligt. Eller var det något annat... jag minns faktiskt inte.


Jag kom bara ihåg de hemska minnena från den här tiden. Jag kunde vakna av att jag grät på nätterna utan att minnas varför. Jag ångrade att jag var som jag var och jag ville ändra på mig men jag dög inte. Hur jag än försökte var det alltid något annat. Du röker, du super varje helg, du beter dig som en idiot...

Den hemska sorgsna tystnaden var hemsk. Det fanns ljus där, det minns jag, men det försvann lika snabbt som det kom. Döden omfamnade mig och jag ville sjunka djupare och djupare ner i marken. Jag ville bara gräva min egna grav och skjuta mig själv.


Jag skrev mycket under den tiden. Sorgsna texter om döden och vad jag kände för vännerna som inte fanns kvar, om det faktum att jag nästan mist allting i mitt liv och jag själv bar skulden till det. Jag mindes att jag var arg på mig själv för att jag börjat röka, att jag borde sluta och försöka leva igen. Jag påstod till alla att jag börjat röka för att jag frös och att en kompis bjöd mig på cigg för att jag skulle värma mig och sen fortsatte det så, men jag visste inombords att det var en lögn. Jag ville bara plåga mig själv med att röka, jag ville få cancer och ligga på sjukhuset och sedan dö alldeles ensam och söndersliten.

Jag drack nästan aldrig, även om folk trodde det. Jag kände ingenting för att dricka alkohol. Jag skolkade visserligen ofta, men då satt jag hemma och grät eller skrev ner sorgsna tankar som jag hade i mitt huvud.

Jag visste visserligen att jag var en idiot. Jag mindes en gång att jag slängt ut en stol från tredje våningen så den gått sönder. Sedan hade jag varit uppkäftig mot lärarna. Mest för att dom tog upp saker jag redan visste, men även för att dom trodde att jag var blåst. Jag var inte det, jag fick MVG på det mesta jag gjorde.

Egentligen anklagar jag ingen av mina förra vänner för att ha dragit sig undan. Vem vill umgås med någon som jämnt är så jävla ledsen, som inte vet hur man ska bete sig för att verka normal. Jag ville egentligen inte ha någon kompis heller. Jag hade haft sånt tidigare och jag visste hur det slutade. Om man släppte folk för nära så försvann dom till slut.

Jag kände mig så tom. Som om någon hade slitit ut hjärtat, stampat på det och sedan tryckt in det genom bröstet igen. Det var trasigt, förstört. Jag trodde inte att det gick att laga...


Jag förlorade mycket under den tiden. Förtroende, en älskad och ihågkommen ”bror” (vila i frid), vänner men inte minst mig själv. Jag trodde verkligen att det var slutet för mig... att jag hade levt ett bra liv, men att det var slut nu, att jag hade gjort mitt och det här var ett tecken på att jag skulle ge mig av.

Sen mitt från ingenstans klampade en idiot in med Karlssons klister och påstod att han kunde laga mig. Att mitt liv skulle bli bättre om jag bara gav det en chans. Han fanns där och han ställde alltid upp för mig. Kärlek eller inte så räddade han mig från något som jag inte kunde kontrollera längre.


Ibland landar jag igen i mörkret i den hemska sorgsna tystnaden. Men nu finns det ett litet ljus också. Jag vet att jag inte är ensam, jag vet att jag har otroligt underbara vänner och en familj.


Nu lever jag för stunden

Jag har lärt mig älska någon igen

mina gamla minnen kommer aldrig lämna mig

men nu gråter jag inte för dem längre <3


ny dag

nu sitter man och tuggar på en underbart god macka. Skolan sög för övrigt idag, hade specialschema med temadag hela dagen så jag drog. Vill inte sitta på föreläsningar med olika personer och sedan diskutera i grupp och vad som händer... kan vi inte bara få plugga och sen så blir allting hur bra som helst!

Försöker fokusera på det som är kvar nu... jag menar, jag går bara fram till sportlovet (min mentors idé haha) och innan dess ska jag vara klar med alla kurser :O visst, jag ligger inte efter i något, men jag har några uppgifter som jag måste göra nästa vecka. Förutom det så ligger jag bra till i skolan, så ingen stress för mej inte hehe.

Nä, nu ska jag fortsätta tugga på min underbara macka. Ha en bra dag allihopa <3


Bebislyckan!

det känns ibland fruktansvärt att vara gravid. Man känner sig inte lika snygg som förut, kläderna börjar passa (jag snackar om mjukisar i storlek XXL) och man önskar att magen bara kunde försvinna och barnet ligger i spjälsängen och sover.
ibland önskar jag att du bara kom och all den långa tiden medan jag väntar på dig skulle gå fortare...

Sen finns ju den där underbara bebislyckan oxå. Man får den underbara känslan i magen varje gång man känner det underbara lilla livet inuti en sparka och röra på sig. Ibland sitter man och väntar på att bebisen ska sparka eller röra på sig innan man somnar. Alla som frågar "är du gravid" och man visar stolt upp magen som om det var det finaste som finns!
Saknar inte tiden innan
saknar inte livet innan
saknar inte vännerna som fanns där innan
skulle aldrig vilja uppleva den tiden igen
när jag nu har det enda som jag behöver!

Joel/Michelle Wärnberg <3

Uppdateringar:
Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 7 fulla dagar (v21+7).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Du har 125 dagar kvar till beräknad förlossning.
18 veckor drygt till BF. Jag längtar verkligen och önskar att allting kommer gå som det ska!
nu ska jag iaf plugga samhällskunskap, men ha en bra dag allihopa <3

Decemberkyla!

har haft en jättefin helg med älsklingen. Förutom att det är väldigt kallt så är allting som det ska. Hoppas jag...

jag är lite orolig för bebisen pga all stress på skolan och där hemma. Jag undrar hur h*n mår egentligen. Jag ska prata med bm nästa vecka och fråga om allting är okej. Hon får undersöka och se om allting är som det ska, annars blir det ultraljud igen. Hoppas iaf att allting är som det ska, annars blir jag orolig!

just nu sitter jag iaf med äslkling och väntar på min skjuts hem. Förutom att älskling sjunger och lyssnar på rockabilly är det väldigt lugnt faktiskt.
En till positiv sak är att min älskade syster har hittat min KAMERA!!! Så istället för dåliga mobiluppladdningar och min dåliga webbcam på datorn kommer jag hädanefter att uppdatera er med bilder från den ist!


bjuder på en snygg bild med älsklingen och hans låtsasbrorsa :)

Men nu ska jag vara social med älsklingen innan jag far hem till vännäs men ni får ha en bra dag allihopa, skriver mer imorgon <3

ny frisyr

idag gjorde älsklingen en snygg frisyr på mig. Raggarfrilla oxå, eftersom han e raggare. Jag tyckte det blev grymt snyggt ska lägga upp en bild senare (:

just nu sitter jag och ser på film tillsammans med älskling. Han kände bebisen röra på sig imorse så han blev typ överlycklig (:


frisyren äger men det syns inte så jättebra :)

sen ska jag få färga håret rött (A) jag längtar, älskar den där röda färgen! vill ha det något i den här stilen...

nån av dom hårfärgerna skulle jag vilja ha, men just nu känns den tredje bilden het rätt!

nu ska jag iaf vara med älsklingen en stund, men ni får ha det så bra allihopa!

yeah!

gick förbi skolan en snabbis innan jag drog iväg till biblioteket som vanligt. Gillar det här med bibliotek, det är en så trevlig stämning på så många av dom. Och böcker e hur roligt som helst att läsa, speciellt när man sitter framför brasan med varm choklad :] mums

i helgen blir det att vara med älsklingen och vara hemma hos honom. Sen får jag se om jag hittar på något annat. Däremot kanske jag inte komemr uppdatera så mycket, men vi får se hur det blir med det :D

hoppas ni alla får en bra dag! hejdå <3

bilduppdates

tänkte bara lägga in lite bilder till er :D
något jag ritade när jag hade tråkigt en kväll för nån vecka sen
jättefinbild på älsklingen <3
satt barnvakt åt Isa, hon är så grymt söt :]
och en åsm klassrumsbild!!
men ni får ha det så bra allihopa hejdå <3

omgomgomgomgomg

jag hittade den!!
som förklaring... världens finaste tröja (har aldrig varit så fäst vid en tröja förut) har kommit tillbaka till affären. Det fanns bara en kvar, och den var xs så jag tänkte direkt buhu, den kommer aldrig bli min för den e för liten. Men sen när jag testade den (för man kan aldrig vara för säker) så passar den perfekt. Och magen blir grymt snygg så jag ville bara sätta mig ner och gråta. HAr inga pengar alls så jag blev hur lessen som helst. Men sen kom jag att tänka på att jag har en UNDERBAR mamma som säkerligen skulle kunna ge mig 150 kr så att jag kan köpa den tröja! Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer gå, annars kommer jag råna affären. Om vi säger såhär, jag har ALDRIG varit sugen på kläder rent allmänt, mjukisar har funkat hur bra som helst (vilka mjukisar som helst oxå, bara dom e stora) och vilken tröja som helst bara den är lång, men annars har det inte haft någon större betydelse men när jag såg den tröjan var det som när... jag brukar träffa Alex... man får den där värmande känslan i magen och man känner bara LYCKA över att man finns.
ibland förstår jag mig inte på mig själv, jag gillar egentligen inte ens färgen haha (A)
den är rosa om ni undrar och jag har knappt några rosa kläder. Typ tre tröjor och alla fick jag i födelsedagspresent som ett skämt när jag sa att jag bara skulle gå runt i svarta och mörka kläder. T__T
ser typ ut såhär fast mkt snyggare då men hitta ingen bild så haha den e tagen från google (A)
finaste tröjan jag någonsin sett och jag kommer KANSKE bli ägare till den :D önska mig lycka till med att prata med mamma angående det. Tills vidare får ni ha det så bra allihopa <3

fascinerande

hittade precis ett långt dokument på min gamla bärbara dator. okej... det är typ femtio dokument och varje dokument är mellan 20-300 sidor. Ganska coolt faktiskt, hade nästan glömt bort att jag brukade skriva mkt när jag var mindre. Jag har börjat skriva igen och när jag hittade dom här dokumenten läste jag igenom och nu håller jag på att ändra och fixa i ordning så det kommer passa mig utmärkt. Vissa historier e riktigt konstiga men det är en som jag fastnat speciellt för. Handlar som vanligt om kärlek, sen våldsam misshandel osv. Faktiskt, den är ganska bra, egentligen vill amn lägga ut den nånstans och se vad folk skulle tycka men jag vet inte :( för det är väldigt konstig (dålig för dom som tycker det) i den och vissa saker kan verka ganska... jag vet inte, konstiga. Så jag vet inte om jag vill det egentligen, men vill ju inte att någon ska ta illa upp :O
.
vilket som, väldigt fascinerande att det faktiskt fanns kvar, ska fortsätta skriva på alla dom grejerna som jag har påbörjat för hur länge sen som helst och sen får man se hur det går med det (:
.
nu ska jag iaf lyssna på ett föredrag och sen blir det att fara hem och sova en stund! men ha en bra dag allihopa <3

magen växer, magen växer

allting rullar på som det ska egentligen. Bebisen har börjat få sina sov och vakentider. Det är jättejobbigt när man vaknar klockan fyra på morgonen och måste på toa. Då vaknar bebisen och sparkar runt i magen så det är svårt att somna om igen.

har inte haft tid att uppdatera något på bloggen egentligen.... jag har knappt haft tid för skolarbete för att jag är så trött hela tiden, men min psykolog Sibylla säger att det kommer bli bättre senare när jag närmar mig sjunde månaden! Tur att jag inte är illamående så ofta som många andra haha (A)

nytt:
Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 3 fulla dagar (v21+3).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Du har 129 dagar kvar till beräknad förlossning.


en ny uppdatering på magen *w*

min svank har nästan försvunnit nu. tur det, annars skulle jag haft allvarliga ryggproblem nu haha (A) Det kanske därför magen känns större nu :O

men nu har jag EU-kunskap uppdaterar mer senare! Ha en bra dag tjobalo <3

RSS 2.0