verkligen inte okej

DET HÄR ÄR VERKLIGEN INTE OKEJ!!!!
om man inte gillar en sak, ryck då förfan inte på axlarna och säg att det är okej.... NÄR DET INTE ÄR OKEJ!! blir verkligen nådigt irriterad när folk kommer flera veckor senare och säger att det inte är okej. Nehe, vad är inte okej? jamen, det som vi snacka om för några veckor sen.
jag förstår, ibland måste man tänka, men sitt inte och gnäll om skiten efteråt... om det inte känns hundra procent okej, säg ifrån. Folk kan väl kommunicera eller har alla tappat huvudet totalt och förlorat sitt sätt att tänka?
FÖRSTÅ DET HÄR NU ALLIHOPA! ÄR DET INTE OKEJ, SÄG INTE ATT DET ÄR OKEJ!


ville bara skriva av mig lite, kanske skriver senare ha en bra dag <3

sjukdomar kan dra!

Dålig uppdatering men har varit sjuk. Riktigt sjuk oxå, 40 graders feber, rinnig näsa, en hals som inte vart som den borde (har inte kunnat prata alltså) och sen en massa irriterande hosta och ont i magen.....
.
nu är jag iaf tillbaka. Inte helt frisk dock, men skolan måste ju göras. Kan inte klaga heller, eftersom jag bara har fyra veckor kvar innan jag får sluta. Eller, jag kommer gå en lektion i veckan då, men det tycker jag funkar skitans bra så it doesn´t even matter!
.
Bebis har det oxå bra. Jag tror (även om barnmorskan säger att det inte är så) att det dock är lite trångt där inne, för h*n vill trycka sig ut ibland, så då ser man hur magen blir sne och konstig och det är en obehaglig känsla, men det verkar helt normalt så ska väl inte gnälla om det heller.
.
Sen blir jag arg på min barnmorska. Under tiden jag har varit sjuk hade jag en tid med henne, men jag kunde avboka den (eftersom jag inte kunde prata) och hon ringde aldrig upp, hon har inte hört av sig och det är snart en vecka sedan jag hade tid med henne. Sinnessjukt att hon inte ringer utan förväntar sig att jag ska ringa... fast det kanske är så. Får iaf ringa och säga att jag behöver en tid, eftersom jag måste träffa henne snart!
.
såhär ser det i alla fall ut med bebben:
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 5 fulla dagar (v29+5).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011
Du har 71 dagar kvar till beräknad förlossning.
.
ÄLSKAR ATT VARA TJOCK!!
.
men tyvärr, min kamera har slut på batterier och jag har inte orkar anstränga mig för att ta en bild på magen.
innan jag blev sjuk tog jag däremot en bild då jag borstade tänderna. Den e grymt snygg, ni kommer älska den!!
borsta tänder gör mig olycklig!
ha en bra dag allihopa! <3

29

Vecka 29 idag wohoooo! det börjar närma sig.... väldigt snabbt oxå, känns som om jag knappt varit gravid och nu helt plötsligt vecka 29 bara sådär! haha
'
ne nu till lite uppdatering:
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011
Du har 83 dagar kvar till beräknad förlossning.
'
YEAH!!! fast egentligen borde jag räkna på några veckor (i huvudet alltså) eftersom både jag, mamma och älsklingen tror att ungen kommer komma senare. Men man vet aldrig, det kanske inte blir så iaf!
'
och som vissa kanske redan vet, ska jag på ULTRALJUD den här veckan! Och till er som inte visste det, får veta det nu. Klockan tio på fredag morgon ska jag iväg på sjukhuset för att ännu en gång göra ett ultraljud. Har jag tur slipper jag gå vilse som jag och älsklingen gjorde förra gången haha, det var ingen rolig vistelse förrän vi väl var
framme, typ en minut innan jag hade min tid.
'
Nu har jag en lektion som väntar, så jag måste gå. Ha en bra dag allihopa och lycka till i livet! <3

Dag ett

okej, nu ska man klara dag ett... mm, känns lite komplicerat.
.
Symptomer just nu:
- Armar känns alldeles slibbiga
- Minnet kollapsar
- Grova smärtor (av någon konstig anledning känns det mest där hjärtat sitter.. mmm)
- Trötthet som om man inte sovit på flera veckor
- Depressivt lyssnade av en enda låt som spelas om och om igen
.
Får se om dagen blir bättre. Annars finns det ju flera utvägar man kan ta för att klara sig undan detta hemska öde!
.
ha en bra dag allihopa <3

den perfekta killen

många har väl hört talas om den perfekta killen... han ska se ut så, han ska vara så, han ska ha vänner som e så osv. Jag har i alla fall bestämt mig för att beskriva den där perfekta killen (så som jag vill ha honom) idag.
.
den perfekta killen:
- Han ger mig jackan även om han fryser själv (osjälvisk)
- Han förstår mina problem och hjälper mig (lyssnar)
- Han förstår ett nej och behöver inte fråga varför (förstår)
- Han kan visa sina känslor men låter inte dom vara i vägen för annat (kontrollerar sig själv)
- Han visar att han alltid ställer upp för mig (finns jämnt till hands)
- Han ser om jag är osäker på vår kärlek och bevisar sedan hur mkt han älskar mig (ser)
- Han skulle bära mig på axlarna om det blev för svårt att gå (stark)
- Han har det där speciella som inte går att beskriva, det som gör honom unik!
.
Egentligen har den där perfekta killen inget med utseendet att göra.... vem vill ha en kille som ser hur bra ut som helst men beter sig som ett svin? och vem bryr sig om vilka de umgås med. Man ska kunna känna att man duger för den personen!
.
det var allt jag hade att säga idag... ni får ha det så bra allihopa <3

Tidig morgon!

vaknade tidigt idag, eftersom jag måste vara i stan klockan elva nu på morgon. Älsklingen sover fortfarande, men måste väckan honom, annars får jag ju fara utan honom och det vore ju sämst! :(
ville bara skriva ett kort inlägg, eftersom jag troligtvis inte kommer uppdatera på några dagar eftersom jag måste lägga ner en massa tid på studier och att hålla ordning på alla grejer som jag måste göra innan bebis kommer.
väntar på ett viktigt samtal oxå. bara min älskade syster jenny vet vad jag pratar om, inte ens älskling vet! hoppas bara att dom ringer, så fort som möjligt och att allting ordnar sig!

nu sk jag försöka väcka älsklingen så vi kan gå upp och äta något, men ni får ha en bra dag allihopa <3

kanske berättar senare

ska troligtvis gå och lägga mig tidigt... jag skulle egentligen träffa nina, men jag tror inte att jag orkar för jag har så otroligt ont i magen så jag vill bara gå och lägga mig och sova i ett år!!
ikväll blir det iaf ingenting allvarligt som händer, ska sova hos älsklingen tills imorgon då jag måste hem och plugga. Måste ju hinna iaf lite innan jag slutar skolan så slipper jag göra det senare.
Var hos barnmorskan igår och pratade igenom min graviditet. Det gick ganska bra, faktiskt så bra att jag nästan är överlycklig (men bara nästan). Kanske berättar senare om jag känner för det, annars får ni ha en så bra kväll allihopa <3

jag försöker

att skaffa lite koncentration på grejerna jag gör i skolan! jag har så lätt att bli rastlös (speciellt om ämnet är för enkelt) och får jag ingen utmaning så slutar jag... jag blir så omotiverad!!
ska träffa älsklingen i helgen igen, måste få umgås med honom så mycket som möjligt innan det blir för jobbigt för mig att åka buss 6 mil. jag är inte direkt lat, det börjar bara bli jobbigt att sitta still för länge.
bjuder på en klassrumsbild yeah!
nu ska jag iaf gå men ni får väl ha det så bra resten av dagen, kommer inte uppdatera något mer idag så <3

Skapelsen

äntligen får jag för mig att uppdatera igen!
mmm... vad har hänt på sistone. ja, skolan har börjat (började idag) och det var väl inte så åsm kan man tycka om det inte visade sig att jag bara har EN lektion idag! Woho för mig kan man säga, slipper jag springa runt och inte fatta ett skit av vad jag ska göra.
.
ne vilket som... hade hormonutbrott på älsklingen igår och sen sov jag som en stock hela natten tills mamma väckte mig klockan sex och frågar när jag slutar idag. jag fick panik och trodde att jag skulle missa bussen, men sen när jag kolla klockan så var den ju bara sex. Så jag kollade på datorn hur mitt schema såg ut (jag var smart nog att ladda ner årsplaneringen haha) och såg att jag slutade klockan ett... det jag inte såg var att det var den enda lektionen så nu sitter jag här och fjantar mig framför facebook och msn!! yeah för det tråkiga livet, det är åsm!
.
Sen har jag massa uppdateringar om bebben! tex alla grejer jag köpte igår tsm med min älskade lillasyster. Det blev nappar, haklappar, kläder och lite annat, så jag kanske lägger upp någon bild senare så får ni se hur grymt söta alla dom är!
Men nu till hur stor bebben blivit!
.
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.
yeah! det börjar närma sig. inte långt kvar egentligen. Inte världens bästa bild heller, men min kamera har lite batterier och orkade inte anstränga mig.
.
en till positiv sak är att jag slutar skolan om åtta veckor ungefär! längtar längtar längtar så mycket! Sen nån dag måste jag även fara förbi en kompis, jag ska nämligen få ett babygym av honom! jättesnällt, för jag skulle verkligen behöva något sånt så bebben inte får tråkigt! jag vet nämligen med all säkerhet att ungen kommer bli livlig!
.
men nu ska jag göra annat. Hoppas ni får en bra dag allihopa <3

ikväll

ikväll är det tänkt att jag och alexander skulle ha megamyskväll med Cocacola (original då förstås), chips och fett mycke GODIS!
nu sitter jag här och väntar på att han ska komma tillbaka... han skulle göra ett ärende nånstans och sen skulle han komma tillbaka så vi kunde gå ner till konsum och köpa alla dom där grejerna.
nu kanske folk tänker *kan hon inte gå dit själv, det är väl inte så farligt* men det är så att han har pengarna oxå.. Så nu sitter jag här, pank och alldeles ensam och väntar på bättre tider antar jag! tänkte efter om jag skulle ringa honom men sen ser jag mobilen ligga på hans bashögtalare. min tillvaro kan inte bli bättre just nu!
nu ska jag iaf sitta här i min ensamhet och ha tråkigt... för roligt är det iaf inte! ha en fortsatt bra kväll allihopa! <3

hos älsklingen

sitter hos älsklingen just nu och väntar på att han ska vakna. Han har visserligen sovit skitdåligt inatt men det har jag oxå gjort så jag tycker inte att han borde få sova längre.
Jag måste iaf vänta tills han vaknar, då ska vi käka frukost och sen måste jag gå förbi vårt gamla hus och kolla hur mycket snö som har kommit.
Nästa vecka börjar skolan och jag e verkligen inte taggad. men jag ska göra det bästa av situationen och försöka klara av dem sista veckorna nu innan jag slutar!
Nu ska jag iaf försöka väcka älsklingen men ni får ha en bra dag allihopa! <3

megakrull och gulligull

duschade nu ikväll och insåg att jag inte tagit med mig en plattång eller våffeltång. Så nu blir håret varken vågit eller rakt... ganska kul faktiskt, för jag har jättekonstigt hår om jag inte plattar det. elr... ja ni ser ju själva här nere...
fick inte till bilden så bra men det är värre där bak och på andra sidan :O men det är lugnt, för jag är still åsm!
annars händer inget... ska väl försöka sova men lite svårt när älsklingen inte är här. vet inte vart han tog vägen men nånstans försvann han iaf.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jag sitter lite och tänker på vad som kommer hända efter graviditeten oxå. Hur det kommer gå för mig och hur jag kommer klara av skolan....
saker är ju redan bestämda och så men jag är lite osäker ibland på om dom kommer fungera. här är iaf några av grejerna som jag funderat ut (ganska självklara saker maybe må så vara):
- jag ska sätta in en spiral (vill inte operera in en p-stav och är dålig på att ta piller/kondomer är obehagliga)
- jag ska ABSOLUT INTE ha nån typ utav samlag förrän TRE MÅNADER (minst) efter graviditeten.
- jag ska ha hemmastudier (eftersom jag slutar skolan så tidigt och ändå måste hänga på tills trean)
- jag ska inte lägga undan "tid för mig själv" som så många säger att man behöver...
det sistnämnda är en sak jag stör mig på. Folk säger "ta egen tid... låt inte barnen hindra dej från att ha roligt... skaffa dej en helg då det bara är du och ingen annan... en kväll på krogen skadar ingen" och blablabla. Blir så otroligt less på dom som inte inser att ett barn är en form av ett heltidsjobb... du måste vara med ditt barn 24/7, och du kan inte låta andra grejer komma före som kanske för stunden låter lite mer lockande. Visst, när barnet är äldre kanske man kan ta nån dag ledigt.... men det är absolut INTE en hel dag utan bara en kväll eller kanske en eftermiddag.
hatar att folk inte ser på barn på det sättet längre. För trots allt, man kan inte lägga undan ett barn och sedan plocka fram det igen som om det vore en docka. Hoppas iaf att jag inte är den enda som känner såhär, för det vore ju fruktansvärt!
nu ska jag iaf sova godnatt!! <3

länge sen man uppdaterade igen

Det har väl inte hänt så mycket... inget speciellt iaf. Allting har väl rullat på som vanligt, man har träffat underbara kompisar från skåne och slagit nytt rekord i att inte göra någonting. Visserligen har älsklingen varit med mig hela veckan nästan och jag har haft det hur bra som helst... nästan förstås.
Bebben rör på sig hela tiden. Störande, störande och störande!!! Speciellt när jag ska sova, jag brukade sova på höger sida förut, men nu måste jag sova på rygg för att bebben rör sig minst då. Man får en och annan protestspark om man vänder på sig så ungen kommer bli en vilde känner jag på mig. Mycket energi precis som mig och älsklingen! :D
magen har vuxit grymt mycket sen jag la in en bild senast. Jag kanske borde vara lite bättre på att uppdatera med sånt.
graviditeten har gjort mig så svag känns det som. Jag är inte van att inte kunna trycka tillbaka tårarna när dom kommer. Jag brukar inte gråta i vanliga fall och jag brukar kunna hålla mig lugn och sansad. jag försöker verkligen, för min och bebisens skull men det känns inte som om det räcker med det lilla.

nu ska jag vara social med älsklingen. Hoppas ni alla får en bra dag kanske skriver mer ikväll! <3

finally

äntligen uppdaterar jag. har inte uppdaterat på skitlänge, men det är väl lika bra eftersom jag ändå inte haft tid!
har gjort en massa roligt i alla fall. Fått fina grejer till bebben och varit allmänt åsm som vanligt antar jag haha.

nu lite updates about my bejbi *älskar min tjocka mage!!!!*
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 4 fulla dagar (v25+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 apr 2011
Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.

woho imorgon blir det tvåsiffrigt. själv har jag räknat ut att det är tre månader och 12 dagar kvar :O fast egentligen är det lite mindre än tre vanliga månader, eftersom vi pratar om februari. Vilket som, magen e så fet att jag inte kan raka benen längre för jag orkar inte böja mig ner.

nu ska jag iaf vara social med mina älskade tvillingkompisar från SKÅNE!!!!! men alla får ha en fet bra start på det nya året, tjobaloooooooooooo!!!!!! :D

RSS 2.0