wiiiiee

hittade världens sötaste bild på älsklingen <3


<3

jippi de e lov annars händer det inte så mkt :) e lite nervös inför mötet med socialen och senare ultraljud men jag tror det kommer gå bra :)


jaha

så fick jag precis veta att min så kallade kompis var så omogen som alla sa att hon va :\ lite tråkigt när man måste märka det själv för att förstå, men jag mår bra iaf :)

ahh

okej nu har jag lagt upp höstlovets schema som jag förhoppningsvis kommer komma ihåg :) har blivit av någon anledning glömsk.
vilket som här är det iaf:

fredag - va med älsklingen
lördag - va med älsklingen och fira halloween (hemma) med syskonen
söndag - sova, sova och tvätta, sticka
måndag - försöka övertala mamma och pappa till att ge mej pengar (A), sticka
tisdag - socialen :D (önska mig lycka till allihop), sticka
onsdag - slappardag hela dagen
torsdag - städa, va med småsykon och göra skolarbeten som jag glömt, sticka
fredag - ultraljud med älsklingen, sedan hem till honom <3
lördag - vara med älsklingen
söndag - vara med älsklingen

ni som undrar varför det står sticka så menar jag förstås sjalen jag håller på med :) jag blir så lugn av att stressa och jag slipper allt det jobbiga i tankarna så därför stickar jag så ofta jag kan för att koppla av :) fler personer borde börja, det är jätteroligt :)

men nu ska jag ha myskväll med älsklingen ni får ha det så bra allihopa <3


min underbara älskling är så otroligt fin <3

finns

skolan har inte slutat än och jag är hur hungrig som helst! hoppas jag får gå snart, annars kommer jag gå härifrån nu.
jag fick inget specialschema för min mentor vill att jag ska göra slutspurten som han uttryckte det, skulle jag göra allt. ett par gamla nationella prov, sen alla uppgifter osv. Jag funderar på att prata med magnus igen så jag får göra mer nu så att jag slipper stressa sen ;)
oj, jag måste hinna med bussen nu men ni får ha en trevligt kväll allihopa <3

snart höstlov


hade tråkigt på EU kunskapen och bläddrade lite runt på aftonbladet. Där hittade jag den nya trailern till Paranormal activity och jag satte mig ner för att se den. jag ska se den i helgen för alex har varit busig och fixat hem den :] fast egentligen vill jag inte se den, jag blir hemskt mörkrädd och hatar att sova med lampan släckt. Dessutom skulle hunden dö och jag hatar att se på filmer där djuren dör. Jag hatar verkligen att ingen blir ledsen av det... alla sitter och gråter åt titanic, men ser nån på lejonkungen så säger dom att dom grinade när dom var små men eftersom den e tecknad räknas den inte.

jag grinar lika mycket nu som när jag var liten, men jag antar att jag e ensam om det bland mina vänner iaf. :(

nu ska jag plugga lite och smsa med alex men ha en bra dag allihopa <3

tidig morgon

förlåt för dålig uppdatering men har inte så mkt tid för annat än skolarbete just nu. Håller på att jobba ihop alla grejer så jag hinner med skolan innan jag slutar.
jag funderar på att börja jobba någonstans. Du vet, ett simpelt arbete som vem som helst kan jobba med och som man tjänar lite pengar på iaf. För jag kan ju inte bara leva på socialen, och tänk om dem inte ens hjälper mig då får jag lösa allt själv. Ingen kan hjälpa mig med det och jag vill ju ha pengar, för jag behöver dom.
igår kände jag bebisen sparka. det fladdrade till i magen och jag blev så otroligt... glad.
sen på tal om barn. En så kallad kompis till mig (verkligen inte en kompis) visade sig vara en elak typ för hon
började säga ifrån allt jag sa. Hon hade fått veta att jag var gravid och när jag inte förnekade började hon snacka massa skit. "Socialen kommer ta ditt barn" "du går bara i skolan" "du tänker inte med något annat än din *****".
Men nu ska jag förklara för er alla!
Hur många gravida tänker inte på hur dom ska lösa allt ekonomiskt osv när dom får veta att dom är gravida? Det är inte direkt "ja jag e gravid och jag ska ha en unge och jag kommer inte tänka ett skit på det nå mer för det är något som händer om ett år". Även om många verkar obrydda, så finns det faktiskt personer som bryr sig om hur det kommer gå för dom och deras barn. För många kanske det inte riktigt går som planerat, medan andra klarar sig jättebra. Men alla ni med fördomar har väl isf inte sett unga mödrar. Elr så har ni sett på det men ett program där folk faktiskt inte brytt sig så mycket som de kanske borde göra.
Jag såg på unga mödrar igår och såg en sextonårig tjej som var höggravid. Hennes barnmorska sa tydligt att enligt naturens lag borde vi föda barn mellan 16 till 20 års åldern eftersom vi har lättast att föda då. Sen kan mammor lättare anpassa sig och de som verkligen bryr sig anstränger sig oxå, kanske skaffar ett helgjobb, gör hemmastudier osv. Jag har redan planerat, funkar inte socialen så ska jag småjobba tills jag har tillräckligt mkt pengar att klara mig. Alex ska oxå jobba och sen barnbidrag och föräldrapenning. Visst kommer man inte leva i lyx, men jag kommer iaf göra mitt barn lyckligt!
var allt för mig hare bra allihopa <3

hjälp!

ska prata med socialen idag snart. jag vet inte hur det kommer gå men jag hoppas på det bästa. men jag e inte så säker på mig själv längre, och kommer jag inte få nåt stöd från dom vet jag inte vad jag ska ta mej till. jag kommer må jättedåligt över att jag inte kommer kunna ta hand om mitt barn.
visst planerar man inte så får man tänka på konsekvenserna. hoppas bara allting ordnar sig och jag får den hjälp jag behöver!
lycka till till mej själv och alla ni andra med problem <3 hare bra

alltså jimmy

jimmy i min klass fick precis veta att två av våra lärare var tsm! han visste inte det och sen såg han dom kyssas i korridoren... tio sekunder senare kommer sonja in och gratulrerar mig för att jag e gravid. han ba "wooot" och världens min xD snacka om att hans dag började konstigt ;)
jag har världens finaste leende speciellt när jag e seriös :D
hejdå allesammans hare bra i livet idag (:

man kan inte...

bli annat än sur!

först ser man en fin tröja (jättefin har alltid velat ha en sån) för typ trehundra. Har inte råd till att köpa dyra kläder och en tröja för trehundra verkade överdrivet... dock hade jag pengar, kanske inte tilräckligt men jag hade iaf pengar.
sen nu, har dom sänkt det till 150 spänn?!?!?! och nu har jag inte 150 spänn så man blir något sur på att allting aldrig kan ordna sig som jag vill.

sen ringer jag älsklingen och tänker fråga när han kommer till stan, men då har han stängt av mobilen så jag kommer bara till hans dåliga telefonsvarare "ring fan inte upp" och ett biiiiip som förstör det lilla som finns kvar av min hörsel.

ingenting går som det ska idag... en jävla skitdag!


nytt på gång

Käkade en underbar lunch på droskan idag. Jag försöker hålla mig borta från sockersuget men tog i alla fall två tuggummin (kunde inte låta bli).

 

Snart slutar skolan och då ska jag hem, så att jag kan äta någonting. Är verkligen grymt hungrig :(nu ska jag fortsätta med svenskan ni får ha de så bra <3


O.M.G

jag tänkte lägga in nåt fint med bilder nu efter lunch :D
mina söta små vovvar ligger och sover :)
jag (A)
min älskling <3
snyggaste bilden på min älskade idol (A) efter Robin ofc!!
min älskling när han sover <3
woho min mage växer hela dagarna känns det som
en fin bil som stod i Vännäs i somras
jag med min fiskpose *w*
jag på vår grymma toa
min syster e så cool att hon härmar allt jag gör :D
haha nu har jag eggat klart med bilder för idag känner jag. nu ska jag plugga matte för det är prov nästa vecka men ni får ha det bra <3

en ny dag

det snöar ute. underbara kalla snön kommer till umeå och jag önskar att den inte kommer smälta bort. Isf blir jag väldigt väldigt ledsen!
kan inte ha några av mina kläder längre, så måste gå runt i mjukisar hela tiden. det är ganska mysigt, men det blir lite småjobbigt ibland eftersom jag har inte tusen mjukisar, och jag hinner inte tvätta så mycket varje dag. jag ska trots allt tvätta åt alla mina syskon oxå, så det är lite mkt kläder ibland. Men det gör inget, jag tycker det är så roligt ändå så det spelar ingen roll :D
jag funderar på att bli författare eller nåt. jag tycker om att skriva och att rita. fast jag e inte särskilt bra på nåt av dom, fast de e för att jag jämt jämför med folk som e jätteduktiga. Enligt min kille förstås.
På tal om min kille, så kommer han till mej i helgen <3 jag längtar hur mycket som helst, för nu träffas vi bara på helgerna och det är ibland jättejobbigt för jag saknar honom hela tiden och speciellt nu när jag e gravid, då vill man ju umgås mycket mer. Men han måste sköta sin skola och det måste jag med, annars kommer vi inte ha råd att ta hand om vår bebis :(
veckans (från idag och framåt förstås) schema:
onsdag: jobba i skolan, duscha, ringa älsklingen och sticka klart min sjal, tvätta :]
torsdag: skola, skola, skola, hemmaspa, tvätta, sticka klart min sjal :]
fredag: skola, vänta på älsklingen, åka och bestämma tid på socialen, tvätta, göra klart min sjal
sen resten av tiden ska jag vara med älsklingen <3
men nu måste jag lära mig vad minnet är, pussN <3

haha så roligt

mellan mej och en kompis (via sms):
jag - maby :O men då e du nog den stördaste killen jag känner xD men du klår inte mig i stördhet!
han - haha ägd :O
jag - vadå då :O
han - jag är mer störd än dej :O
jag - nej :O
han - du jag ströp en kille med en korvring iklädd mankini
jag - Dog han :O
han - haha nej nej xD men sur som fan blev han
jag - okej :D men... åt du mögelost samtidigt? :O
han - nej ._.
jag - då kan du inte va mer störd än jag xD haha
han - Fan...
jag - hihihoho :D
haha, så roligt man kan ha sista lektionen xD men nu slutar jag hejdå <3

tisdag

trodde det skulle bli en bra dag idag, men som vanligt gick ingenting som det skulle...
skulle fixa specialschema på skolan idag men det slutade med att jag får det nästa vecka. just nu håller vi på med tester om hjärnan för att se vilken del vi använder mest. jag använder min högra del av hjärnan till vissa saker, men lika mycket den andra delen, så jag fattade inte varför vi skulle göra det. så jag tänkte att jag skulle göra ett kort inlägg här istället.
Men jag glömde vad jag skulle skriva, så jag skiter nog i det. hare bra <3

omg!!

en kompis till mej (ni kan även läsa hennes blogg, lägger upp länken senare) ringde till socialen för ett tag sen. Eftersom vi har samma socialtjänst, tänkte jag att jag kanske får veta lite i förväg haha, så jag hinner förbereda mej. Jag hade inte väntat mej att dom skulle neka henne, så när jag fick veta det blev jag osäker. Ingen kommer kunna försörja mej, jag kan inte ha ett jobb och ett barn att ta hand om samtidigt, inte det första året, och jag har inte ens ett körkort än. Visst, planera din framtid, men det var en tjej (som faktiskt utbildar sig till socialsekreterare elr va det nu heter) som sa att socialen skulle hjälpa en om man gick dit och frågade. Visst du kan inte ba fråga och anta att du får som du vill, du måste väl "slåss" för saken. men lätt att slåss för en sak om ingen lyssnar.

men om jag försöker övertala dom till något så kanske både jag och hon kan fixa så vi får bidrag båda två (:

nu tänker säkert nån "varför tänkte hon sig inte för" eller "varför bor hon inte hemma", men det blir för fullt i huset. vi är åtta personer som bor hemma just nu. kanske kommer det en till och då blir vi nio. Tänk då en bebis mitt i allt, mellan skolan och jobb. Dessutom skulle ingen av mina föräldrar ha råd till det, och hade jag planerat att bli gravidså hade jag skaffat ett jobb och sparat alla pengar jag kunde få!

Men dum som jag e så går det inte. hoppas bara att socialen lyssnar på mej och kan hjälpa mej och min kompis :)


just ja länken (A) haha höll på att glömma http://kryptmongot.blogg.se/





hade tråkigt på svenskan så jag ritade lite i paint!


ha det bra allihopa! bye <3

15

är i vecka femton nu! det är nu barnet börjar bli större och jag kommer öka i vikt ganska mkt. men mitt hår kommer se bättre ut, och det syns verkligen att jag e gravid. jag blir så lycklig när jag känner på min mage och vet att det faktiskt finns nåt där. nåt levande, nåt underbart som bara jag kan känna inom mig <3

förutom att barnet växer kommer det inte hända så mkt med det. den kommer bilda nervsystem och börja känna saker. men det är inte efter... mmm... vecka 20 som du troligtvis börjar känna nåt. du kan göra det tidigare, men man kan känna tidigare men oftast int edå du e gravid första gången. men jag vill känna nu!!! längtar så det gör ont överallt typ :(

kommer ladda upp bilderna från ultraljudet den 5 november och då (om jag vet) berättar jag om det blir en kille eller tjej!
fast jag e lite osäker på namn. Har alltid velat att min unge ska heta Joel, som kille då. Men tjejnamn e så svårt. Man vill inte döpa ungen efter nån man känner eller vet om, man vill ha ett speciellt namn ju. Jättekul att döpa sin unge till typ... Johanna, då man redan känner typ fyra Johanna. Inget fel med det, men man vill gärna att ens unge ska få det finaste namnet i världen, ett namn som ingen annan har ju! visserligen går inte det, men man kan ju alltid försöka med ett ovanligt namn. inte namn som Hjördis, eller nåt annat som ingen heter. jag vill ha ett riktigt udda namn! men aja får komma på det senare för nu ska jag sova!

godnatt <3

frustrerande

idag ska vi jobba i grupp igen. jag har inget emot grupparbete, men det slutar bara med att de e en som jobbar och resten degar framför internet. Speciellt sen när det ska vara muntligt oxå, då kan man inte bara säga två ord och tro man får VG. Men lärarna bryr sej ju inte, man blir bara sur.

Jag blir så frustrerad över att vi faktiskt bara gör muntliga grejer. Man babblar på om sina grejer i tre timmar, medan andra säger tre meningar och säger dom e klar sen. Då har man ansträngt sig i onödan och känner sig som en pucko som faktiskt snackat om ett dyngtråkigt ämne och ändå få samma betyg som alla andra.


Men bort från negativa tankar och till något annat...

DET SNÖAR!
Det snöar i massor! underbara, härliga snö som gjorde att hela klassen (förutom jag) började gnälla om sitt hår och sina skor. eftersom jag e gravid, måste jag klä mej ordentligt så jag går runt i vinterskor, mössa, tjocka dunjackan och gärna en halsduk med vantar som gör mej extra varm när jag går till och från bussen :] speciellt när man bor i en kallhåla som jag, då måste man klä sig ordentligt, annars fryser man ihjäl!

Men det har inte blivit tillräckligt kallt för att snön ska va kvar, så det blir slask istället. Men det blir säkert kallt snart och då ska man ut på långa vinterpromenader. Varm choklad och megagosiga filtar i massor kommer göra mej till lyckligaste människan i världen *w* Speciellt med nån som älsklingen!




aja, jag måste fortsätta plugga, annars blir jag aldrig klar med det här!
hejsvejs  <3

Sure!

var hos barnmorskan igår! allting gick bra och hon var hur trevlig som helst. Jag är i fjärde månaden nu, snart i femte. Den 5 november blir det ultraljud, och efter det ska jag kontakta Socialen för att prata om boende osv.

Jag berättade för mami o papi igår oxå (ni vet, två flugor i en smäll). Dom tog det inte så bra, men iaf det slutade lite bra. Fast nu pratar dom knappt med mej men dom kommer göra det sen! när dem kommer över chocken ;)

Whatever, jag e iaf glad över att jag pratat ut nu. Nu kan man gå öppet med det och slippa att folk blir misstänksamma! HAHA så skönt!

sen börjar jag störa mej på en sak. Jag står inskriven i franska på skolan, men eftersom jag inte går i franska,
så räknas jag ju inte in där. Men min frånvaro blir högre hela tiden och det börjar störa mig grymt mkt. Jag har 70 procents frånvaro från franskan, och de gör så att jag sammanlagt har 28 % frånvaro från hela skolan! dom kommer ju sno mitt studiebidrag till slut! Jag blir inte lite förbannad, speciellt nu när jag behöver alla pengar jag kan få!


Vilket som så är jag väldigt lycklig över att lilla jag blivit så rund :] ni kan ju kolla själv!



Jättefint! men nu måste jag dra puss!

RSS 2.0