sitter just nu och hickar

joel sitter just nu och hickar i mitt knä! underbara lilla pojken så grymt söt!
dagens checklista bortgjord och klar så nu kan jag ta det lugnt och mysa med min gullunge istället! så ikväll ska jag inte göra så mycket egentligen. däremot imorgon ska jag träffa B på stan oh ad jag saknar henne!! ska bli kul att se vad resten av dagen sedan har att bjuda på :)
hoppas alla får en bra kväll! <3

lovely is an aliby

tänkte visa vilka snygga kläder jag köpt :)
den köpte jag, verkligen skiiiitsnygg!!
den har jag oxå köpt! älskar rött och älskar linnen med tryck!!
imorgon blire iaf stan för jag ska ta med lilleman upp på sjukan för undesökning och sen blire att ta sig hem igen... kanske träffar B på stan oxå hon e så taggad på att få träffa lilla Joel! mammas bustroll *sweeet
´
annars ska jag ta det lugnt resten av kvällen, kanske prata med B lite i telefon och tvätta lite... ta hand om lilleman och ba va! :)

lögner, döden och depp

hatar lögner verkligen... speciellt när man vet att dom inte e sanna heller -.- och hatar döden, hatar att den verkar förfölja mig överallt
e kanske lite smådeppig, men det är påväg uppåt! imorgon blir det iaf att fara in till stan och handla nya behår!! yeah för behåar :) sen kanske jag hinner träffa B oxå yeay lite mer positivt i min tillvaro då iaf!
nu ska jag iaf göra i ordning mat åt resten av familjen och vara social med joel, han ligger och gnyr här bredvid mig nu. hoppas alla får en fortsatt bra dag och kväll, skriver mer imorgon! <3

27 september

Bäst före datum på 27 september... får se hur länge den tiden egentligen räcker, hoppas det går fortare!! Dom verkar ju inte riktigt kunan ebstämma sig vad dom egentligen vill suck! -.-
´
får se vad som händer i helgen. vem vet, jag kanske får chans att träffa faster emmelie haha får se hur det blir med det.
önskar att jag kunde prata med B just nu... saknar att det e så jobbigt mellan oss just nu, de brukar annars vara så bra.
´
Ska väl samtidigt påminna mig själv om trevligheterna som väntar. blivande hembesök från en mycket speciell person, yeah vilken lycka jag känner ... eller inte!

aaaaah sadfejs *make some tears...
´
nee, nu ska jag va social med joel, han vaknade alldeles nyss! ha en bra kväll allihopa! <3

mammas hjärta!

Joel fick ha på sig en rosa sparkdräkt för hans andra var i tvätten. han verkade trivas ganska bra med det haha. ingen passar så bra i rosa som Joel <3


mammas pojke bara växer och växer för varje dag som går!
´
hoppas alla får en bra dag! <3

blond again

färgade håret idag... blev väl smånöjd med resultatet. fick även hem linnet, de e grymt snyggt, jag älskar rött!!
kanske lägger upp en bild senare hur det blev, får se men nu måste jag ta hand om joel för han har precis vaknat :] hoppas alla får det fett bra!

oooh aaah lalala

lilleman ligger just nu och sover så jag tänkte skriva ett kort inlägg!
idag ska jag bege mig till stan och hämta ut mitt leg! Äntligen, slipper jag höra "nee, det går inte för du har inget leg" elr "visa legitimation tack"... snart måste man väl visa leg för att andas suck -.-'
´
och när jag ändå e på stan, tänkte jag träffa Fanny och Natalia :) det var så sjukt länge sen, men det ska bli kul!
ska även se om jag kan träffa B hon var som sagt sjuk så jag vet inte, ska ringa henne lite senare!
´
ska se klart på Megamind, den filmen e sjukt rolig!! älskar att han e så grymt cool, aaah Dreamworks har verkligen sina stunder av att lyckas brutalt med sina filmer... det är nästan skrämmande! :)
hoppas alla får en underbart bra dag, det ser dessutom ut som att de ska va soligt hela dan oxå!

magen

ska väl beskriva nu hur det verkligen är efter förlossningen med magen...
´
ja, dom första dagarn hade min mage krypt nästan till det normala skicket, men den var helt slapp. om man hoppade (jag gjorde det bara en gång och jag lovar, de va de värsta jag gjort) så skvalpade allting runt i magen för det hade ännu inte "lagt till sig". mm... bästa förklaringen är väl när man druckit så mycket vatten, att när man går så skvalpar det liksom omkring i magen och man mår bara allmänt illa. Tänk er nåt sånt, fast de e hela magen som rör sig typ.
och till skillnad från den stenhårda magen jag hade som gravid, så kändes det som att ta i gelé typ. de kändes så konstigt, men samtidigt jättebra.
´
någon dag efter jag kommit hem från bb va de här... ja va typ lika stor som ja va i vecka 22 typ.
såhär ser man ut nu :)
´
och jaa, nu har ju min mage gått till sig nästan.. vill väl ba ha lite magmuskler så att man iaf orkar kliva upp från sängen utan att pusta!

jaaaaa äntligen

träffade Rebecca och hennes söta lillal Linus igår! åååh, så jättejättesöt nawwienaw!! och så fick man tid att prata lite, känner mig så instängd hemma hos mig -.-'
´
äntligen har mina grejer kommit! en bikini som jag beställde (ni vill inte veta hur mkt den kostade haha) och sen lite andra grejer! dock får jag vänta tills imorrn innan jag kan hämta ut dem för de e ju imorrn jag ska hämta ut mitt leg inne i stan :) då ska jag även träffa Fanny, väldigt länge sen och kanske B jag vet inte säkert ännu för hon e sjuk nämligen :/
´
oooh, asså jag e så hungrig att jag skulle kunna käka upp en hel gnu!! jag måste verkligen äta något, men hoppas alla får en bra dag! <3

nej nej och åter nej till träning

läste precis på nån hemsida att man inte skulle träna magmusklerna (iaf inte göra situps) förrän man hade läkt klart...
då tänken man förstås "jaha? vafan får man göra då egentligen?"
´
riktlinjer för nyblivna mammor:
- ha inte sex innan man har läkt (väldigt tjat om de, hatar sånt)
- träna inte magmusklerna (nehe, när annars ska man ha tid till att göra de då? man hinner ju bli en soffpotatis innan -.-)
- inte på nåt vis använda nikotin eller alkohol (förståeligt under de första 6 månaderna om man ammar men stackars de mammor som varken kunnat sluta röka eller snusa då, va ska dom göra?)
- man ska inte göra nåt annat än att umgås med sin bebis (hallå dom sover största delen av tiden what´s the deal?)
´
suck... och de här e bara en del riktlinjer som jag fått höra, finns säkert tusentals fler om vad som man får inte inte får göra. blir så... arg att de inte ens e nyblivna mammor som så kallat "satt upp" dessa utan de e helt IQ-befriade typer som anser att man har noll tid till nåt annat när man har en liten bebis.
visst, jag räknas som ensamstående eftersom jag måste ta hand om min lilla älskling själv... men han sover ju och jag e inte helt borttappad så shut up!
´
gaaaaaah, ville bara skriva av lite av ilskan, man blir bara så arg på människor som tror de vet men vet ni vad? DOM VET INGENTING!!!
´
oj, nu måste jag gå och mata Joel! ha en bra dag allihopa <3

4 dagar kvar <3

imorgon äre läkarbesök för lilleman för första gången. Då ska jag även träffa Alis om han orkar förstås haha, ska bli kul att träffa han känner mig så asocial när jag ba sitter hemma hela dagarna!
Sen ska jag försöka träna så jag får tillbaka min mage... den e ganska så konstig just nu, så jag skulle trivas om jag iaf om den var rund eller platt men den e som ett ihopskrynklat lakan typ xD blir väl att göra situps och liknande för att få igång den skiten, för jag e redan ute och går nästan varje dag.
oooooh till veckan kommer mina grejer... mummamummamumma vad jag längtar, då blire kul! åh, är så grymt taggad på att färga håret oxå haha saknar faktiskt att vara blond men nu ska de bli ändring på det.. igen!! :D
´
just nu ligger iaf lilleman och sover, han e så grymt söööööt, jag blir nästan galen awwwiiie!! *älskar min lilla ängel <3
'
han ser nästan arg ut haha!!
´
ska ringa B sen och se om hon e vaken, jag måste verkligen få prata med henne! blev lite trassel igår men det löste sig idag dock, hoppas ba att hon e vaken när jag ringer haha hon har sovit hela dan, så underbart gullig grej att göra, speciellt om man e som B!!! skulle göra vad som helst för att få träffa henne just nu, men det får vänta tills på... mmm, onsdag för då ska jag till stan och hämta mitt leg (finally) så jag kan hämta ut grejerna jag beställt (samt hårfärgen som jag oxå beställt) så jag kan färga håret... så på onsdag (om grejerna har kommit då alltså) så ska jag färga håret!! och då får man väl hoppas att jag inte tappar det haha men det tror jag ändå inte... de va ju faktiskt en av anledningarna till att jag klippte kort... fatta de nu då
´
ne nu ska jag fortsätta loda FB och försöka ringa B men ni får alla ha en fortsatt bra kväll! <3
´
och jag hoppas att alla som va på kulturnatta och att skitkul igår har en fet baksmälla idag och huvudvärk så att era huvuden nästan exploderar!!!
´
haha sämst....

längtar ihjäl mig ju

kan tiden inte bara gå litelite fortare? har så grymt tråkigt här just nu, de e så trist... suck!!!
idag e de ju för övrigt kulturnatta... sämst, hade lust att fara dit men icket... nu sitter jag ist här och har skittråkigt. o ja, jag vet, e man mamma så kan man inte göra de man vill HELA tiden, men jag vill faktiskt göra vissa saker (som dessutom inte har nåt med mammagrejen att göra) som jag inte får göra för det har... ja va ska man kalla dom? mm... ja de har dom bestämt att jag inte FÅR göra. skitregler e allt jag säger och stämmer gör dom fan inte heller... man kan ju hoppas att dom åker dit stort på de, så jag slipper den skiten nå mer!
´
skulle absolut inte tacka nej till lite bättre sällskap just nu. men jag får nöja mej med att va ensam, jag kan ju inte väcka joel direkt även om tanken e lite lockande -.-
så söt när han sover!!! mammas lilla älskling <3
´
hoppas alla får en bra dag iaf och ha de så kul på kulturnatta de som nu ska fara dit! <3

sex och kärlek=bäst

ville ba säga det ut sådär.. sex du vet, som... ja i vanligt sex. Sex med en vän, sex med en okänd, sex med nån man älskar, sex med nån man hatar.... ja, sex helt enkelt. och jag säger det rakt ut nu, de e verkligen dags för mig att "komma ut från garderoben" så att säga... JAG ÄLSKAR SEX!!!!!!
´
kläder och utseende, mkt sånt som jag sitter och tänker på just nu.. vill färga håret nu snälla nån ge mig hårfärg nuuuu!!!! och vill så gärna att mina kläder ska komma, snälla kan dom komma nån gång????
verkligen, jag sitter och dreglar över allt som jag har köpt men för tillfället e de bara grejer på en dataskärm buhu....
såg en jättesöt tjej som stod bakom kassan för nån dag... snacka om att jag blev förvirrad när jag skulle betala, haha knas. xD de va typ tack vare de som jag bestämde mig för att färga håret oxå, för säga vafan man ville men hon va nog den sötaste brud jag sett ever!
´
Vill att B ska ringa mig... saknar verkligen henne de e grymt jobbigt att vi inte kan träffas så ofta!
´
och nu tilll nåt roligare!!!
min älskling, min underbara lilla son ligger visserligen för tillfället och sover, men han e grymt underbart söt! 
han e så grymt söt, finns inte ens ord för att beskriva!! och på måndag ska han på sitt första läkarbesök, ooh längtar dit så jag får se hur mkt han gått upp oxå... skitviktigt att jag måste veta sånt, jag blir nästan orolig när jag tar upp honom och hans känns ovanligt lätt :/
´
nu, alla läsare ska jag vila ett tag innan jag måste upp igen, så hoppas alla får en bra dag! :)

kan inte sucka djupare....

har fixat hem lite kläder, känner mej lite stolt nu när jag faktiskt fick veta att jag hade lite pengar iaf haha, lite lycka där alltså...
´
just nu kan jag däremot inte bli mer neråt känns de som. känns som om jag tappat nåt, men har ingen aning om va de kan va. såna tankar gör mej deppig, de e lite synd -.-
´
fast de förstås... jag har egentligen inget att klaga på. har liksom fått upp ögonen för alla dom där reglerna som dom har satt upp nu. känns jobbigt, menmen, så går det när man måste bli stor. livet kan aldrig nånsin bli dsm igen.
´
jag saknar dej så otroligt mkt... jag orkar inte se på livet såhär mer. jag behöver dej som stöd... men du finns inte där när jag behöver dej <3
´
funderar på att ringa B och prata lite, hon e nog den enda som inte får en att bryta ihop..
´
Ne nu måste jag rycka upp mig och göra i ordning mat åt Joel, min älskling, min ängel så han inte vaknar och blir jättelessen <3 hatar när han gråter (det är väldigt sällan, så just därför) och det får mig att känna mig riktigt hemsk! så hoppas alla får en bra kväll <3

nu äntligen haha

ja mitt mobila bredband äger! det e hur grymt som helst aaaah, känner bara lycka just nu.
Ska även hämta ut mitt leg nästa torsdag, det blir oxå grymt. Sen måste jag fixa i ordning papprena ang. underhåll och sånt sen e jag typ klar... med allt känns det som!
´
just nu sitter jag och e social med Joel. Han e verkligen grymt söt, älskar honom! <3
pratar just nu med B oxå vi försöker ordna upp nåt bra. Vet inte varför en massa folk ljuger, några säger en sak och andra säger nåt annat... får iaf hoppas att det blir nåt bra av det här till slut!
min söta pojke! <3 Nu måste jag va social med Joelponken, men hoppas alla får en bra dag! <3

mot nya tider

pga min nya frisyr (jag älskar att leka frisör haha) så har jag även bestämt mej för att färga håret... värsta impulssaken jag vet, men det kommer bli grymt bra tror jag.
visserligen borde jag inte färga håret (det är verkligen riktigt slitet) och troligtvis kommer jag bli skallig när jag e 25 men HA, det spelar ingen roll för jag vill färga håret!! dessutom finns det nåt som heter peruk så... ja
´
idag blire att träffa B på stan och ha trevligttrevligt med henne mmmmm. min lilla älsklingspojke e tyvärr hemma med mormor, jag tror han håller på att bli sjuk nämligen och jag skulle förbi skolan idag (var ett måste typ -.-) så jag fick lämna mitt bustroll hemma. *suck
Är grymt lycklig just nu iaf. tror jag e kär på riktigt nu... oooh, älskar verkligen B hon e den enda som förstår mig riktigt ordentligt...
´
sen måste jag typ vänta ett år på mina pengar som aldrig kommer komma... skitdrygt men ajja, jag ordnar det på annat vis.
På tal om pengar... ni får inte tro att jag slösar bort mina pengar på grejer för det gör jag inte! jag e jättenoga med vad jag köper, och jag prioriterar saker faktiskt. och eftersom jag faktiskt bor hemma (jättebra om man e så kallat "ensamstående" och behöver mkt hjälp i början) så behöver jag inte betala nån svindyr hyra (alltså, jag slipper gå till Soc och tigga pengar), samt att jag kan spara och spendera en del av pengarna som annars skulle gått åt till mat och annat... lol, verkligen det känns underbart bra att jag faktiskt klarar mig och eftersom jag inte bor med Joels pappa så måste han betala underhåll (vilket gör mej ännu rikare)... så kom inte och säg att jag har noll i cash för de e en... fet lögn!
´
helfestligt iaf, så när jag får pengar ska jag köpa nya skor för mian har gått sönder haha xD
hoppas ni alla får ha en bra dag iaf <3



mammas lilla älskling som blivit så stor <3


ny vecka

denna vecka ger nya möjligheter. väntar på mitt mobila bredband, leg, bankkort och pengar... så mycket som ska väntas på... känns inte kul alls nejnej!
ska kolla runt på grymt mycket kläder, e så galet sugen på något riktigt fint! lägger troligtvis upp bilder senare på vad jag vill ha och verkligen... det e grymt mycket som jag vill ha!!
här e min übergulliga älsklingspojke!!! love him (L)
hoppas alla får en skitbra fortsatt dag för nu ska jag fortsätta kolla på kläder hihih! <3

söndag kväll och trött som f*n

sitter just nu med Joel i famnen, han sover så sött <3 min söta älskling!
´
glider runt som vanligt annars... på onsdag ska jag iaf förbi skolan och fixa engelskan, sen ska jag köpa lite kläder på jc mohahah (A) och även träffa B, känns som år sen jag träffade hon grymt många minnen med henne alltså!! *lovelovelove is in the air
längtar även tills mitt mobila bredband kommer så jag får igång internet nån gång, blir grymt less på att man inte kommer in när man vill och då man faktiskt verkligen behöver haha (A)
´
har oxå klippt mig, det blev grymt fult men det vaqr de som var tanken oxå haha (A) sen när jag får pengar ska jag blondera mig så det blir ännu grymmare, gillar verkligen när jag får såna där tokryck... speciellt nu när jag verkligen är på G, för jag ska ju även tatuera mig och pierca mig, vét bara inte vart ännu mm...
´
ajja, ska faktiskt ringa B nu och snacka lite, det kan jag verkligen behöva nu när Joel sover och allt!
Hoppas alla får en bra kväll <3


precis det jag vill ha!

ska nu skaffa mig ett mobilt bredband :) kändes vettigt att ha ett sånt, speciellt under dessa omständigheter när internet är noll på listan...
´
vardagen ser lite skakig ut just nu, men den e påväg mot återhämtning. ska väl försöka få in lite struktur och rutiner så kommer allting att ordna sig.
´
uppdaterar väl när jag har något att säga antar jag... ha en bra dag allihopa! <3

äkta kärlek!

äkta kärlek byts aldrig ut! går inte att ersätta nejnej!!
´
allting rullar på som det ska egentligen. Joel mår hur bra som helst och ja... man har väl fått en tankeställare från helgen som gjort att man tänkt om. Och nu vet man vilka falska människor som funnits i ens närhet! iaf tur att det löste sig för vissa medan andra borde fått mer skit! men aja, finns inget att göra åt saken nu, eller?
Det skulle folk må bra av att veta, men säger inget förrän det är bestämt, och då får vi se om jag har så tur som alla säger att jag har hela tiden! :)
´
Hoppas alla får en bra dag!

nybadad

har precis badat Joel och gett han mat hihi. Själv skulle jag behöva duscha, men kan inte förrän alex kommer för nån måste ju passa Joel :)
´
fast funderar på att duscha iaf, Joel brukar ju få följa med mig in i duschen när jag ska duscha och det brukar funka bra, för då ligger han bara på golvet och antingen sover eller gurglar... hur gulligt som helst!
ne, nu måste jag göra annat än sitta här, men hoppas alla har en bra dag idag! <3
mammas lilla sötnos <3

*suck*

ska väl försöka att anstränga mig litegrann idag och tvätta undan en massa. sedan blire väl att planera framtidsplaner (haha, vilken framtid egentligen??) och kanske stryka gamla vänner från registret...
ska väl försöka nå lite högre upp nu och sikta mot större mål! så jag slipper springa runt på samma spår hela tiden.
´
yeah, nu vet jag iaf vad jag vill ha! ingen slashas som knappt kommer nånstans i sitt liv! jag ska ha en åsm one, nån som e som jag... nån som gör en glad när man e lessen och allting e knas! Nån mogen snubbe, som inte ljuger och har ett skitkasst beteende. En kille med stil!
passionerad och omtänksam, med en enorm status i sängen!! ingen nolla som sitter fast i nån machoroll, nån som faktiskt får mig att må bra!!!
´
jag menar, jag e arton, shit livet e inte slut än eller?? :)
´
JAG TÄNKER INTE KOMPROMISSA MED DET SOM JAG VILL HA!!!!

äter allt och lite till

Joel stoppade precis in hela handen i munnen och började tugga på den haha!
Idag blir det BVC besök då jag ska kolla vikt och längd på mitt lilla bustroll. sen ska jag även göra i ordning bilbarnstolen som vi fått hyra (kändes mer värt än att köpa en) och så måste jag förbi ica och hämta ut ett paket.
´
har även hunnit förbi skolan en snabbis. De gick ganska bra antar jag, fick reda på de sista uppgifterna som jag måste göra och sen hann jag träffa några stycken som jag kände iaf. Ska tillbaks (kanske) nästa vecka och hälsa på, samt göra en engelska uppgift så jag har ett betyg i kursen. yeay, känns som om jag har megaflyt nuförtiden, jag hinner med så mycket :D
´
ne nu ska jag försöka få lite ordning på mina grejer i rummet, men hoppas alla har en bra dag! <3

måndagar

idag ska jag väl försöka ta mig in till vännäs och gå förbi försäkringskassan. Jag ska oxå duscha och bada Joel, tvätta och röja upp lite. Sen får man väl se vart man kommer någonstans under dagen... jag kanske ska sova lite eller så blire väl att filosofera inför framtiden eller nåt liknande.
´
ojoj, nu spydde lilla älsklingen så jag måste gå haha (A) alla får väl ha en så bra dag antar jag! see ya! <3

kunde funkat men nej

sitter just nu och tittar på Joel som rör runt sig på sängen. hur gullig som helst, speciellt när han försöker fånga luften med händerna *nawwienawwiieee gooshgoosh!!!
´
försöker komma på något sätt att hålla humöret uppe. Förut vare simpelt, det var bara att ta en cigg så var man harmonisk, men jag röker ju inte längre... och jag börjar få det svårare och svårare att hålla koll på humöret. från fetmegaglad till skitförbannad not a good combination! men, ska försöka få ordning på det, har bara inte kommit på nåt ännu.
´
sen en fråga om en sak som gör mig så osäker... skulle ni tycka det var nåt som va fel om ens pojkvän säger att det är jobbigt att va med en? att man har förändrats och att man älskade personen man var innan? en enkel fråga bara, inget allvarligt..
´
Och sen vill man ju bara va bäst så jag fixade upp ett träningsschema så jag har nåt att göra när jag inte sover eller tar hand om Joel! :)
världens finaste Joel! <3

RSS 2.0