Kanske en överdrift

funderade ett tag på att stanna hemma från skolan. Orkade inte skola eller försöka vara social och dessutom kände jag mig stressad och trött så jag ville vara hemma.
Men nej, jag lyssnade på min lilla ängel inom mig som sa att skolan skulle vara speciell just idag, så jag drog till skolan. Och visst var den speciell... jag hade två skitredovisningar att göra. Jag ogillar redovisningar, hatar att stå framme och säga något som verkar helt ointressant. Och jag e inte på prathumör längre. Inte med någon faktiskt. Jag kanske överdriver, vem vet, men jag har helt tappat det sociala intresse som jag hade förut. Känns inte ens jobbigt att bara kunna umgås med min underbara älskling på helgerna längre. Känns faktiskt ganska bra, det stör mig inte alls.
Men det kanske oxå är så att man vill ha tid för sig själv i slutet av graviditeten. Jag vet, jag har stängt in mig i en bubbla, men i slutet ligger man bara och väntar, man orkar verkligen inte sitta och socialisera sig. Orkar knappt prata och verka trevlig.
men nu måste jag dra till bussen! ha en bra dag allihopa! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0